۰۴:۰۷
منبع: نامه
دسته:
کد خبر: 13750912
این مواد غذایی را در ظرف‌های چدنی نپزید!
این مواد غذایی را در ظرف‌های چدنی نپزید!
مواد غذایی اسیدی مانند گوجه‌فرنگی می‌توانند بعد از پختن یا سرخ شدن درون تابه‌های چدنی، طعم نامطلوبی بگیرند و حتی روی خود تابه چدنی نیز تاثیر منفی بگذارند.
به اشتراک بگذارید:
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار