۲۱:۲۰
دسته: استان ها
کد خبر: 13990276
موفقیت پژوهشگران مشهدی در تولید قهوه و پروبیوتیک از گیاه کاسنی
موفقیت پژوهشگران مشهدی در تولید قهوه و پروبیوتیک از گیاه کاسنی
پژوهشگران مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بهبود نژاد گیاه کاسنی علاوه بر تولید نوعی ترکیبات پروبیوتیک، موفق به تولید قهوه با خواص درمانی متعدد از این گیاه شدند.
به اشتراک بگذارید:
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار