۰۷:۱۶
منبع: برترینها
دسته: اجتماعی
کد خبر: 15743385
شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!
شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!
ین شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.
به اشتراک بگذارید:
مجله سرآشپز: این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است. مواد مورد نیازآرد (الک شده) 175 گرم ترافل قهوه‌ای: سه چهارم پیمانه کره (نرم شده): دو سوم پیمانه شکر: یک دوم پیمانه پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری نمک: یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ: یک عدد (65 گرم) وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری روغن مایع: به میزان لازم شکلات تخته‌ای: 300 گرمروش پختکره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود. بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود. تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید. سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه‌ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود. ) سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته‌ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید. بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار