۰۵:۳۲
دسته: اجتماعی
کد خبر: 15834450
با این خوراکی‌ها حافظه خود را تقویت کنید
با این خوراکی‌ها حافظه خود را تقویت کنید
برای بررسی خواص خوراک میگو و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
به اشتراک بگذارید:
به گزارش ایران خبر، دو نوع میگو وجود دارد، یکی دریایی که صورتی رنگ و دیگری پرورشی که خاکستری تیره رنگ است؛ میگو دریایی در مقایسه با پرورشی خوشمزه‌تر بوده و خواص بیشتری نسبت به پرورشی دارد. برای بررسی خواص خوراک میگو و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید. مهم‌ترین خواص خوراک میگو حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص خوراک میگو اظهار کرد: این غذا حاوی امگا 3 بوده، بنابراین برای تقویت مغز و حافظه مفید است؛ خوراک میگو همچنین به علت داشتن سلنیوم حاوی آنتی اکسیدان بوده و افراد را از ابتلا به سرطان روده و خون (لوسمی) محافظت می‌کند. وی درباره خواص دیگر خوراک میگو بیان کرد: این غذا به علت داشتن آهن برای افراد کم خون بسیار مفید بوده؛ خوراک میگو همچنین حاوی پروتئین، کلسترول خوب (hdl)، فسفر، کلسیم و ید هم هست. این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مبتلایان به فشار خون نباید موقع مصرف خوراک میگو به آن نمک اضافه کنند، این افراد می‌توانند خوراک میگو را همراه با سبزی ترخون میل کنند، زیرا این سبزی حاوی نمک طبیعی است. عظمایی یادآور شد: میگو را می‌توان به شکل خوراک، همراه با برنج و ته چین و کباب پخت کرد؛ ولی این غذا بهتر است به شکل خوراک و همراه با نان و سبزی خوردن میل شود. مواد لازم برای تهیه خوراک میگو (پنج تا هفت نفر) میگو دریایی یک کیلو پیاز 2 عدد سیر چهار حبه نمک، دارچین، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و تخم گشنیز ساییده شده به مقدار لازم روغن کنجد پنج تا هفت قاشق غذاخوری جعفری 100 گرم لیمو ترش تازه پنج عدد بزرگ مغز گردو 50 گرم زیتون به مقدار لازم آب به مقدار لازم طرز تهیه خوراک میگو -نخست میگوها را به خوبی پاک کنید و آنها را بشویید؛ پیازها را همراه با روغن در ماهی‌تابه تفت دهید، سپس میگوهای پاک کرده و شسته شده را به آنها اضافه کنید. - سیر و گردوی خرد شده، نمک، ادویه‌جات و مقداری آب را هم به سایر مواد بیفزایید. - در ماهی‌تابه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مواد درون آن به خوبی بپزند و جا بیفتند. - افراد می‌توانند در این مرحله با توجه به سلیقه خود یک عدد سیب زمینی سرخ شده و مقداری هم رب گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی رنده شده به سایر مواد اضافه کنند. - پس از پختن و جا افتادن میگو آن را داخل ظرف مناسبی بکشید و با جعفری تازه و زیتون آن را تزئین کنید. - زمان مصرف آب لیموترش تازه را روی میگو بریزید و این غذا را همراه با نان سنگک تازه و سبزی خوردن میل کنید.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار