۱۸:۱۸
منبع: ایرنا
دسته:
کد خبر: 16550317
روغن هیدروژنه، خطرناک‌تر از پالم است
روغن هیدروژنه، خطرناک‌تر از پالم است
یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به استفاده از انواع روغن‌های خوراکی اشاره کرد و گفت: استفاده از روغن هیدروژنه در مواد غذایی از پالم خطرناک‌تر است.
به اشتراک بگذارید:
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار