۲۳:۵۲
منبع: پارسینه
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 17539663
طرز تهیه سس ساندویچ و اسنک
طرز تهیه سس ساندویچ و اسنک
طرز تهیه سس ساندویچ با پنیر یک دستور تهیه سس ویژه برای ساندویچ‌های گرم و اسنک‌های مخصوص است که برای طرفداران سس‌های تند یک پیشنهاد عالی است.
به اشتراک بگذارید:
مواد لازم سس ساندویچ: پودر سیر نصف قاشق مرباخوریکاشت مو فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم خامه (پرچرب) نصف لیوان کره 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار (رنده شده) 1 لیوان طرز تهیه سس ساندویچ دستور تهیه سس ساندویچ: ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید. آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید (کره خیلی داغ نباشد) سپس آن‌ها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود. خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید. پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید. توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد. پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نکات: 1) توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد. 2) این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنک‌های مختلف است. 3) در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه کنید. 4) اگر از رنگ سس راضی نیستید کمی زعفران آبکرده هم به آن اضافه کنید. 5) بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود، اما میتوان آن را برای یک هفته داخل ظرف درداری نگهداری کرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم کرد. 6) توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود. نکات تکمیلی در مورد سس ساندویچ سس ساندویچ جزو سس و رب میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد. منبع: نمناک
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار