۱۸:۳۵
دسته: استان ها
کد خبر: 17671466
عیار نان در مازندران باید ارتقا یابد
عیار نان در مازندران باید ارتقا یابد
استاندار مازندران، گفت: کیفیت نان در مازندران باید ارتقا یابد و این مهم؛ با نظارت، کار بهنگام و خدمت گزاری خالصانه محقق می‌شود.
به اشتراک بگذارید:
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد اسلامی در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به این که عزم همه دستگاه‌ها برای رفع موانع و مشکلات؛ راهبرد پیشبرد امور است، افزود: حاکمیت؛ مسئول سلامت جامعه است و بهیچ وجه اجازه نخواهیم داد، سلامت و امنیت غذایی جامعه به مخاطره بیفتد. استاندار بر ضرورت دیده بانی مستمر نظام نظارتی یکپارچه بر فرآیند تهیه، پخت و عرضه نان کیفی تاکید کرد و یاد آور شد: بازرسی‌ها در این راستا؛ باید کاملا منظم، از پیش اعلام نشده باشد، بنحوی که هر نانوایی در هفته حتما مورد بازرسی قرار گرفته باشد. استاندار با اشاره به این که باید با تداوم بخشی به اقدامات، دقت عمل در کار و پیگیری مستمر؛ مدیریت را اثربخش کرد، گفت: فرمانداران شخصا جلسات و مسایل آرد و نان شهرستان را مدیریت کنند. در این جلسه هم چنین در باره توازن و تناسب بین ظرفیت‌ها و تقاضاها برای اعطای مجوزهای جدید، فعالیت نانوایی‌های آزاد پز و سنتی، بررسی مستمر شاخص‌های کیفی و قوانین و الزامات بهداشت فردی و محیط نانوایی‌ها، نحوه طبخ و کیفیت آرد مصرفی و خمیر به صورت روزانه و … بحث و بررسی صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار