۱۰:۳۳
منبع: پول نیوز
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 17735441
چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟ (+عکس)
چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟ (+عکس)
به اشتراک بگذارید:
پول‌نیوز -کرواسی یکی از زیباترین کشورهای اروپای مرکزی است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های طبیعی، تفریحی، معماری و … گردشگران بسیاری را به خود جلب می‌کند. البته سفر به کرواسی نیز همانند سایر کشورهای اروپایی نیازمند دریافت ویزا است. کرواسی یکی از کشورهای منطقه بالکان واقع در اروپای مرکزی است که به دلیل قدمت تاریخی دارای آثار ارزشمند تاریخی و موزه‌های بی‌نظیری است. البته در کنار این جاذبه‌های تاریخی، کرواسی دارای طبیعت بکر و بی‌نظیری است که بر جذابیت‌های سفر به این کشور افزوده است و می‌توان از طریق تورهای معتبر به این کشور سفر کرد. البته سفر به کرواسی همانند سایر کشورهای قاره سبز منوط به دریافت ویزا است و کلیه شهروندان ایرانی باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری‌های کرواسی روادید ورود به خاک این کشور را دریافت کنند. مدت اعتبار ویزای گردشگری کرواسیدارندگان ویزای گردشگری کرواسی می‌توانند حداکثر تا مدت 90 روز به منظور بازدید یا سفر ترانزیتی در خاک این کشور اقامت داشته باشند. ویزای گردشگری کرواسیاین نوع از ویزا به صورت یک بار، دو بار یا چند بار ورود برای گردشگران، تجار، افراد حقیقی و … صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزاویزای گردشگری کرواسی تا مدت 6 ماه پس از نخستین تاریخ ورود به این کشور اعتبار دارد. مدارک لازم برای دریافت ویزای کرواسیتکمیل فرم درخواست ویزاگذرنامه دارای اعتبار (حداقل 6 ماه) دو قطعه عکس رنگیمدارک لازم برای اثبات بازگشت به ایران پس از اتمام سفر مانند بلیط قطعی رفت و برگشت هواپیماارائه اسناد لازم مانند واچر هتل برای مشخص نمودن محل اقامت در طول سفرمشخص نمودن هدف سفر با ارائه مدارکی مانند دعوتنامه از سوی شخص یا شرکتبیمه نامه پزشکی و مسافرتیگواهی تمکن مالی (پرینت گردش حساب 6 ماهه گذشته) مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال، جواز کسب، ثبت شرکت، گواهی بازنشستگی یا نامه اشتغال به تحصیلنکته‌ها1) برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت کرواسی در حدود 14 روز کاری زمان لازم است. 2) اگرچه کرواسی عضو پیمان شینگن نیست، ولی در صورتی که متقاضی قبلا ویزای شینگن دریافت کرده باشد نیازی به ارائه درخواست برای ویزای کرواسی ندارد. 3) قیمت ویزا با توجه به نوع آن متفاوت است. 4) دارندگان گذرنامه دیپلماتیک، کودکان زیر 6 سال و اعضای خانواده (همسر و فرزندان) دارای ملیت کرواسی از دریافت ویزا معاف هستند. 5) اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان نیز برای انجام امور لازم برای سفر به کرواسی باید به سفارت کرواسی در تهران مراجعه کنند. سفارت کرواسی در ایراننشانی: تهران، خیابان پاسداران، بهستان اول، پلاک 19تلفن: 22589923 (021) نمابر: 22549199پست الکترونیک: vrhteh@mvpei.hrمنبع: اکوتوریسم
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار