۱۵:۲۳
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 17754947
باسلوق
باسلوق
مواد لازم: نشاسته 1 لیوان شکر 2 لیوان گلاب نصف لیوان پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری آب 3 لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته را داخل کاسه‌ای بریزید و به آن 1 لیوان آب سرد اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس هم بزنید تا نشاسته حل شود. 2 لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنید. محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا […]
به اشتراک بگذارید:
مواد لازم: نشاسته 1 لیوانشکر 2 لیوانگلاب نصف لیوانپودر ژلاتین 2 قاشق چایخوریآب 3 لیوانوانیل یک چهارم قاشق چایخوریپودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازمطرز تهیه: نشاسته را داخل کاسه‌ای بریزید و به آن 1 لیوان آب سرد اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس هم بزنید تا نشاسته حل شود. 2 لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنید. محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شفاف شود. سپس حرارت را کم کنید و ژلاتین (پودر ژلاتین را داخل کاسه‌ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند)، وانیل و گلاب را اضافه نمایید. داخل سینی یا ظرفی گود پودر نارگیل را به قطر 5 سانتیمتر پخش کنید، به کمک ابزار داخل پودر نارگیل حفره هایی ایجاد کنید و در انتهای هر حفره تکه‌ای مغز گردو قرار دهید. با مخلوط نشاسته که روی حرارت کم قرار دارد این حفره‌ها را پر کنید و در انتها نیز روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید و اجازه دهید خوب سرد شود. پس از سرد شدن تک تک خارج کرده و سرو کنید. code
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار