۰۱:۰۱
منبع: جام‌جم
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 17761339
سوسیس‌خورها شیدا می‌شوند
سوسیس‌خورها شیدا می‌شوند
به گفته محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشت‌های فرآوری شده نظیر هات داگ و سوسیس، با اختلال رفتاری موسوم به «مانیا» یا شیدایی مرتبط است.
به اشتراک بگذارید:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مواد شیمیایی افزوده شده به گوشت‌های فرآوری شده موسوم به نیترات‌ها از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند. دکتر رابرت یولکن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جان هاپکینز مریلند آمریکا، در این باره می‌گوید: «اسناد و شواهد متعدد نشان می‌دهد که میکروب‌های درون روده‌ها می‌توانند بر مغز اثر داشته باشد.» محققان در این مطالعه داده‌های بیش از 1000 نفر مبتلا به مشکلات روانی و افراد فاقد چنین مشکلاتی را بررسی کردند. آنها دریافتند، افرادی که برای مدتی به خاطر اختلالات ناشی از بیماری روانی شیدایی نظیر بیش فعالی، هیجان و بیخوابی بستری شده بودند در مقایسه با افراد فاقد سابقه یک اختلال روانی جدی، 3/5 بار بیشتر گوشت‌های حاوی نیترات مصرف کرده بودند. مانیا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی روی می‌دهد اما ممکن است افراد مبتلا به شیزوفرنی هم مبتلا به آن شوند. مانیا شامل اندیشه‌ها و تفکر خودمهم انگاری است و به رفتارهای پرخطر منجر می‌شود.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار