۱۴:۵۲
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 19109296
پاناکوتای ماست
پاناکوتای ماست
پاناکوتا دسری ایتالیایی و بسیار لطیف و لذیذ است که با میوه‌های تازه خوشمزگی آن چندبرابر می‌شود. مواد لازم: پودر ژلاتین ساده 30 گرم آب سرد 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی یک و سه چهارم پیمانه خامه یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه وانیل یک و نیم قاشق چایخوری نمک کمی میوه تازه به دلخواه طرز تهیه: سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع […]
به اشتراک بگذارید:
 

پاناکوتا دسری ایتالیایی و بسیار لطیف و لذیذ است که با میوه‌های تازه خوشمزگی آن چندبرابر می‌شود.

مواد لازم‎:‎

پودر ژلاتین ساده ۳۰ گرم

آب سرد ‏ ‏۲ قاشق غذاخوری

ماست یونانی ‏ یک و سه چهارم پیمانه

خامه یک چهارم پیمانه

شیر یک پیمانه

شکر ‏ یک سوم پیمانه

وانیل یک و نیم قاشق چایخوری

نمک ‏ کمی

میوه تازه ‏ به دلخواه

طرز تهیه‎:

‎ ‎سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید‎.‎‏ ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود‎.‎‏ شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود‎.‎‏ به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید‎.‎‏ پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.‏

code

مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار