۱۴:۵۲
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 19109298
زردچوبه طلای ادویه‌ها
زردچوبه طلای ادویه‌ها
زردچوبه ادویه‌ای است که در بیشتر غذاهای ایرانی استفاده می‌شود اما این ادویه فقط طعم دهنده نیست و خواص درمانی زیادی هم دارد. زردچوبه می‌تواند راه حلی مناسب برای تقویت ایمنی و تثبیت سلامت در طول شیردهی باشد. این پودر زردرنگ، حاوی لیپوپلی ساکارید است، که سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند. خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس دارد که ایمنی بدن را بالا برده و در برابر بیماری‌ها از آن محافظت می‌کند. استفاده از زردچوبه در طول شیردهی کمک می‌کند مادر بتواند بهتر به فرزند خود […]
به اشتراک بگذارید:
زردچوبه ادویه‌ای است که در بیشتر غذاهای ایرانی استفاده می‌شود اما این ادویه فقط طعم دهنده نیست و خواص درمانی زیادی هم دارد. زردچوبه می‌تواند راه حلی مناسب برای تقویت ایمنی و تثبیت سلامت در طول شیردهی باشد. این پودر زردرنگ، حاوی لیپوپلی ساکارید است، که سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند. خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس دارد که ایمنی بدن را بالا برده و در برابر بیماری‌ها از آن محافظت می‌کند. استفاده از زردچوبه در طول شیردهی کمک می‌کند مادر بتواند بهتر به فرزند خود شیر بدهد. همچنین زردچوبه یکی از درمان‌های خوب برای کاهش تورم در تمام نقاط بدن است. یکی دیگر از معجزات این ادویه، آن است که می‌تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد. افزایش کلسترول را تنظیم کرده و از بسیاری بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری کند. زردچوبه به خاطر خواص ضد التهابی اش می‌تواند به پیشگیری از آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک کند. خواص آنتی اکسیدانی این ادویه منجر به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود. زردچوبه همچنین به بهتر شدن گوارش کمک کرده، کیسه صفرا را تحریک می‌کند تا به اندازه کافی صفرا تولید کند و در نهایت منجر به بهبود گوارش و کاهش گاز و نفخ می‌شود. code
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار