۰۰:۱۱
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 19188795
کوکوی کرفس
کوکوی کرفس
کوکوی کرفس
به اشتراک بگذارید:

ابتدا برگ های کرفس را خرد کنید. پیشنهاد می کنیم، برگ ها را به صورت متوسط خرد کنید، نه زیاد درشت و نه خیلی ریز. دقت کنید که برگ ها باید تازه و شاداب باشد.برای تهیه این کوکو می توانید از ساقه های بسیار ریز کرفس هم استفاده کنید.کرفس خرد شده را به همراه دو تا سه عدد تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید سپس با توجه به حجم برگ ها به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید. در صورتی که مقدار تخم مرغ، کم بود، یک عدد دیگر هم اضافه کنید.داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را اضافه کنید. سپس حرارت را ملایم کنید و درِ تابه را بگذارید تا کوکو بپزد.وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. 

 برگ کرفس تازه -۴۰۰  گرم
 تخم مرغ - ۵ عدد
  آرد گندم -۲ قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم
 
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار