۱۷:۴۰
منبع: پارسینه
دسته:
کد خبر: 19722615
طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا
طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا
پیاز حلقه حلقه شده، گوجه فرنگی و خیار نگینی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
به اشتراک بگذارید:
مواد لازم: نان سالاد: به مقدار لازم زیتون سیاه: 150 گرم پیاز قرمز (حلقه حلقه شده): 1 عدد گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 5 عدد خیار (نگینی خرد شده): 3 عدد برگ ریحان (خرد شده): 20 عدد مواد لازم سس: سرکه بالزامیک: 1 قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی: 2 قاشق چای خوری روغن زیتون فرابکر: 4 قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم طرز تهیه 3 سالاد لاکچری و خوشمزه طرز تهیه: پیاز حلقه حلقه شده، گوجه فرنگی و خیار نگینی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید. زیتون سیاه، برگ ریحان درشت خرد شده و نان سالاد را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید. برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. نکته: برای تهیه نان سالاد می‌توانید نان تست را به ابعاد کوچک برش داده و در تابه بدون روغن برشته کنید. منبع: ماهنامه سفره ایرانی
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار