۲۲:۱۴
دسته:
کد خبر: 21504880
رول مرغ
رول مرغ
رول مرغ
به اشتراک بگذارید:
افسانه اسماعیلیمواد لازم: سینه مرغ چرخ شده 600 گرمپیاز یک عدد متوسط (رنده شده و آب گرفته شده) سیر یک تا 2 حبه رنده شدهپودر نان باگت 3 قاشق غذاخورینمک و زردچوبه یک‌قاشق غذاخوریفلفل سیاه یک‌قاشق چایخوریلیمو ترش نصف یک عددهویج پخته نواری و روغن و فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز هر کدام به میزان لازمآب مرغ 2 لیوانپیاز داغ و رب هر کدام 2 قاشق غذاخوریطرز تهیه: مرغ، پیاز، سیر، پودر نان، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. 2 عدد کیسه فریزر را با چسب نواری به هم چسبانده و مواد را روی آن بریزید. یک کیسه دیگر روی آن قرار دهید و با دست یا وردنه آن را پهن کنید تا به شکل مستطیل دربیاید. فلفل‌های رنگی و هویج پخته شده را روی خمیر چیده و آن را رول کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و رول را داخل آن قراردهید و در تابه را بگذارید تا سرخ و مغز پخت شود. طرز تهیه سس: 2 قاشق روغن داخل تابه ریخته و رب را کمی تفت دهید تا خوشرنگ شود. دولیوان آب مرغ به آن اضافه کرده و وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید. به این مواد آبلیمو اضافه کنید و رول را داخل این سس قرار دهید و در تابه رو بگذارید تا سس به خورد رول برود. بعد از بیست دقیقه غذا پخته شده و آماده است. نکته: نکته 1: سینه مرغ 2 بار چرخ شود ویا داخل میکسر حسابی میکس شده تا حالت خمیری پیدا کند. نکته 2: سس را قاشق قاشق روی رول بریزید تا همه آن به سس آغشته شود.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار