۲۲:۱۴
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 21504883
کباب ترش شمالی
کباب ترش شمالی
کباب ترش شمالی
به اشتراک بگذارید:

عطیه آزاد

مواد لازم 
گوشت راسته کبابی     300 گرم
 گردوی آسیاب شده    50 تا 60 گرم (حدود 3 قاشق غذاخوری)
 پیاز رنده شده    یک عدد متوسط
 سیر رنده شده    2 حبه
 رب انار ترش     یک قاشق غذاخوری
 سبزی محلی چوچاق و خالواش    2 قاشق غذاخوری
 روغن مایع    2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد کرده و پیاز، گردو، رب انار، سبزی محلی، فلفل سیاه و روغن را به گوشت اضافه کنید. خوب هم بزنید تا گوشت به همه مواد آغشته شود. در ظرف را بسته و بگذارید به مدت 
24 ساعت در یخچال بماند تا گوشت مزه دار شود.  بعد از 24 ساعت گوشت‌ها را به سیخ بکشید و نمک را به آن اضافه  و روی آتش کباب کنید.

نکته:

 نمک را در زمان سیخ کردن به گوشت اضافه کنید.
 کباب را آبدار از روی حرارت بردارید چون وجود گردو و سبزی باعث می‌شود خیلی زود کباب بسوزد.


مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه
منبع: عصر ایران
۱۳۹۷/۱۰/۲۳ ۱۰:۱۲
منبع: عصر ایران
۱۳۹۷/۱۰/۲۳ ۱۰:۱۲
منبع: عصر ایران
۱۳۹۷/۱۰/۲۳ ۰۰:۰۴

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار