۲۲:۱۴
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 21504884
شیرینی دانه قهوه
شیرینی دانه قهوه
شیرینی دانه قهوه
به اشتراک بگذارید:


معصومه رسولی
مواد لازم برای ۱۳ عدد شیرینی:

کره     ۵۰ گرم
تخم مرغ     یک عدد
پودر قند     ۸۰ گرم (نصف لیوان)
نشاسته    ۴۰ گرم (یک‌چهارم لیوان)
آرد سفید    ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر قهوه     یک قاشق چایخوری
آب جوش     یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو     یک تا دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
وانیل     یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهيه: 
کره نرم و پودر قند الک شده را ۵ دقیقه با همزن زده و بعد از آن تخم مرغ، وانیل و نشاسته را ضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.  پودر قهوه، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. فقط آرد تا جایی ریخته شود که خمیر به دست نچسبد.  بعد از آماده شدن خمیر، اندازه یه قاشق از آن را به شکل بیضی 
در آورده و داخل سینی فر می‌چینیم و با چاقو روی آن خط می‌اندازیم. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.


نکات:
نکته 1: از هر نوع نشاسته پودری می‌توان برای این شیرینی استفاده کرد.
نکته 2: این شیرینی در ظرف در بسته در محیط خنک 2 هفته الی یک ماه ماندگاری دارد.
نکته 3:خمیر شیرینی‌ها نیاز به ورز دادن ندارد زیرا به روغن می‌افتد.




مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه
طرز تهیه کیک داکواز
طرز تهیه کیک داکواز
منبع خبر: پارسینه
طرز تهیه دسر کابلر هلو
طرز تهیه دسر کابلر هلو
منبع خبر: عصر ایران
طرز تهیه نان هندی
طرز تهیه نان هندی
منبع خبر: عصر ایران
منبع: روزنامه ایران
۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ۲۲:۱۴
منبع: عصر ایران
۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ۲۱:۲۸

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار