۲۲:۱۴
دسته: بهداشت و سلامت
کد خبر: 21504885
نان بریوش
نان بریوش
نان بریوش
به اشتراک بگذارید:


مهناز افخم

مواد لازم: 
مایه خمیر خشک     ٤ قاشق غذاخوری
آب گرم     یک سوم پیمانه
شکر     یک چهارم پیمانه
آرد نان    4 پیمانه
نمک     یک قاشق چایخوری
تخم مرغ     ٥ عدد
کره     ٢٥٠ گرم

طرز تهیه:

مایع خمیر، آب و یک قاشق سرخالی شکر را مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و در محل گرم مناسبی قرار داده تا فعال شود. سپس آرد، بقیه شکر، مایه خمیر فعال شده و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و ١٠ دقیقه ورز دهید. کره را به ١٠ قسمت تقسیم کرده و هنگام ورز دادن هر بار تکه‌ای از آن را به خورد خمیر بدهید تا در نهایت خمیری یکدست و صاف به‌دست آید. بعد از آماده شدن روی خمیر را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید. روز بعد خمیر را به ٣ یا ٤ قسمت مساوی تقسیم کرده، هر قسمت را به شکل طنابی درآورده و بهم ببافید. خمیرهای آماده را در سینی چرب شده یا قالب لوف گذاشته و رویش را بپوشانید و یک‌ساعت استراحت دهید. فر را روی آخرین درجه قرار داده تا کاملاً داغ شود سینی نان را درون فر گذاشته و بعد از ١٥ دقیقه حرارت را به حد متوسط رسانده تا سطح نان طلایی شود. 

نکته:
نکته1: در صورت دلخواه می‌توانید سطح نان را قبل از قراردادن در فر تخم مرغ زده شده بمالید و کمی شکر روی آن بپاشید.
نکته2: خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید.



مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه
طرز تهیه انواع نان فطیر
طرز تهیه انواع نان فطیر
منبع خبر: عصر ایران
طرز تهیه نان هندی
طرز تهیه نان هندی
منبع خبر: عصر ایران

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار