۲۲:۱۴
دسته:
کد خبر: 21504885
نان بریوش
نان بریوش
نان بریوش
به اشتراک بگذارید:
مهناز افخممواد لازم: مایه خمیر خشک 4 قاشق غذاخوریآب گرم یک سوم پیمانهشکر یک چهارم پیمانهآرد نان 4 پیمانهنمک یک قاشق چایخوریتخم مرغ 5 عددکره 250 گرمطرز تهیه: مایع خمیر، آب و یک قاشق سرخالی شکر را مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و در محل گرم مناسبی قرار داده تا فعال شود. سپس آرد، بقیه شکر، مایه خمیر فعال شده و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید. کره را به 10 قسمت تقسیم کرده و هنگام ورز دادن هر بار تکه‌ای از آن را به خورد خمیر بدهید تا در نهایت خمیری یکدست و صاف به‌دست آید. بعد از آماده شدن روی خمیر را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید. روز بعد خمیر را به 3 یا 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، هر قسمت را به شکل طنابی درآورده و بهم ببافید. خمیرهای آماده را در سینی چرب شده یا قالب لوف گذاشته و رویش را بپوشانید و یک‌ساعت استراحت دهید. فر را روی آخرین درجه قرار داده تا کاملاً داغ شود سینی نان را درون فر گذاشته و بعد از 15 دقیقه حرارت را به حد متوسط رسانده تا سطح نان طلایی شود. نکته: نکته 1: در صورت دلخواه می‌توانید سطح نان را قبل از قراردادن در فر تخم مرغ زده شده بمالید و کمی شکر روی آن بپاشید. نکته 2: خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید.
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار